Verzilver je Biebkado pas

Nog even en je kunt los! Duizenden boeken wachten om gelezen of geluisterd te worden.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Lenersnummer

Voer de laatste vijf getallen van je lenersnummer in.

Staat de bibliotheek van je voorkeur er niet tussen? Selecteer dan een willekeurige bieb. Met Biebkado kun je lenen bij álle biebs in de provincie Groningen, ook in de stad.
Vul je contactgegevens in We gebruiken je contactgegevens om informatie en updates over je bestelling te sturen
DD dash MM dash JJJJ
* geeft vereiste velden aan
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Je Biebkado-pas verzilveren doe je online via biebkado.nl/verzilveren. Je ‘verzilver-aanvraag’ wordt door onze klantenservice binnen 3 werkdagen verwerkt. Je krijgt van ons een mailtje wanneer je jouw Biebkado-pas kunt gebruiken. Verzilveren kan ook op de computer in een bibliotheekvestiging van Biblionet Groningen, onze bibliotheekmedewerkers helpen je graag. Kijk op de homepagina voor een bibliotheek bij jou in de buurt. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice op 088 50 61 900.

Na aankoop heeft de ontvanger 24 maanden de tijd om Biebkado te verzilveren.

Met een Biebkado-abonnement heb je 4 maanden lang toegang tot het gehele aanbod aan producten en diensten van de Bibliotheek. Zo heb je ook toegang tot de online Bibliotheek waar je onder meer e-books, luisterboeken, tijdschriften en kranten kunt lenen.

Lenen met een Biebkado-pas kan in alle Groningse bibliotheken. Dus zowel de Forum-bibliotheken in de stad als de bibliotheken in de provincie.